Kerstvideo 2021

De I-MOR kerstvideo, inmiddels een mooie traditie die we graag in stand houden. Na onze Watertoren in kerstsferen te hebben gebracht en in 2021 het roerige jaar van onze Chief Relaxation Officer konden we dit jaar natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

De kracht van Storytelling

Het zaadje voor een goed verhaal begint soms klein en eindigt vaak episch. Soms heb je er creatieve sessies voor nodig of alleen een eerste aanzet. Allemaal stappen die we graag met onze klanten zetten. I-MOR gebruikt al jaren de kracht van storytelling. Een goed verhaal bevat emotie en verbindt mensen met elkaar. Daarom stellen we jullie dit jaar graag voor aan Terry. Een boom zoals vele andere bomen, wat hij nog niet weet? Het leven kan zomaar ineens een onverwachte wending nemen.

Het jaar van I-MOR

In een jaar waarin flexibiliteit en creativiteit op alle fronten belangrijker was dan ooit zijn we blij met de verhalen die we vast hebben gelegd voor al onze fantastische klanten. Van Het Zilveren Amsterdammertje tot Darkness en via het Sir Adam hotel met Lease-a-Bike door de Piet Heintunnel helemaal tot aan Wenen. Voor I-MOR was 2021 een jaar waarin we zijn gegroeid van vijf naar acht vaste gezichten en we bestonden in juli alweer 12½ jaar.

Do it yourself!

Plant het zaadje voor het begin van je eigen verhaal, bekijk de video en raak geïnspireerd. Start het nieuwe jaar met wat creativiteit en kleur en versier onze kleurplaat met Terry of laat hem inkleuren door de volgende generatie cameramensen, regisseurs, marketeers, scriptschrijvers en producenten. Alles voor een fantasierijk en creatief 2022. Deel het eindresultaat van de kleurplaat met ons op Instagram (@IMORNL) of mail het naar rosalie@i-mor.nl en maak kans op het leukste cadeau in het donker. Doe dit voor 9 januari 2022 en hoor op 10 januari of je één van de gelukkigen bent. Veel knutsel- en kleurplezier!

I-MOR wenst je fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Rogier, Mike, Robert, Oliver, Mariette, Rosalie & Dinika

The story of: Terry the Christmas Tree