Laten we het hebben over jouw commercial

Jouw commercial wordt beter door een goed verhaal. Dat is waar wij in geloven en wij vinden dat een goed verhaal altijd de basis vormt van een goede commercial.

Misschien denk jij al na over het maken van een commercial of heb je juist een heel mooi verhaal dat vooralsnog alleen op papier staat. Wij gaan graag in gesprek om ervoor te zorgen dat jouw verhaal het grote publiek bereikt.

Want hoe zorg je er nou voor dat zo’n verhaal op een slimme en creatieve wijze wordt vertaald naar een commercial? Misschien loop je wel tegen één van de onderstaande problemen op.

  • Hoe vertaal ik mijn product of dienst naar een goed verhaal?
  • Een commercial maken is te duur.
  • Straks heb ik maar één video voor mijn hele campagne!

Dan is het tijd om ons briefing formulier te downloaden. Of bel Mariette direct via 06-21110969. We helpen je graag met invullen! En kijk ook meteen de video even waarin we laten zien waar we allemaal over nadenken.

HOE WERKT STORYTELLING?

ER WAS EENS...
Storytelling begint bij het doel van jouw boodschap. Wanneer je jouw doel hebt gedefinieerd begint het bouwen van je verhaal.
MAAR TOEN...
Waar ligt in jouw boodschap de verandering?
HET ONVERMIJDELIJKE GEBEURDE...
Dit kan de verandering zijn bij je eigen product of dienst, maar ook de verandering die jouw product of dienst teweeg kan brengen.
EN SINDSDIEN....
Zo raken we de kijker in het hart en dat is de snelste weg naar het hoofd. Tijd om het briefingsformulier in te vullen.

OUR STORYTELLERS

Download briefing formulier

Om jouw wens goed en scherp in kaart te brengen zitten we het liefst met je aan tafel om vrijblijvend te sparren. Ons briefing formulier is dan een goed startpunt waarmee we de basis in beeld brengen. Heb je hulp nodig bij het formulier? Schroom dan niet om te bellen met Mariette via 06-21110969.

Heb je al eens eerder een commercial laten maken?
Voor welk bedrijf of product wil je een commercial laten maken?
Werk je samen met een marketing/reclamebureau?
NAME
EMAIL