March 13, 2017

WHOAH, WE’RE GOING TO IBIZA, tudeludeludelututu!

by Robert Vonk in Concept, Creative

Voor SIR Hotels (creates one-of-a-kind hotel experiences in some of the most interesting neighbourhoods in the world) is I-MOR op een kleine tour door Europa gegaan.

In opdracht van SIR hebben wij verschillende locaties bezocht in Europa(Lees; Berlijn, Hamburg oh en Ibiza). SIR wil graag hun hotelgasten een unieke beleving geven tijdens een citytrip. Niet de standaard toeristische routes maar echt met locals op pad. Zo is het idee voor SIR EXPLORE ontstaan. Per stad hebben wij drie locals gefilmd tijdens deze unieke ervaringen.

De korte promo’s zijn op zo’n manier neergezet dat je, als het ware, in het kort de tour ziet en beleeft door de ogen van iemand die deze geboekt heeft. Zo gingen wij in Amsterdam op pad met Jackson, the Queen of nightlife in Amsterdam. Zij liet ons haar favoriete kroegen zijn, de pareltjes van de stad. Onze reis vervolgde naar onze Oostelijke buren, Hamburg en Berlijn. Hierna zijn we meer richting het zuiden getrokken, het prachtige Ibiza. Op dit eiland volgden wij onder andere Boris Buono, een ster-waardige kok die je als ‘hotelgast’ letterlijk meeneemt naar de foodmarket en je kennis laat maken met puur en eerlijk eten, tipje van de kok: “Glocal cooking”, think locally, cook glocally.¬†Een gave klus met een mooi resultaat.

Check hieronder het resultaat van de video met Boris Buono. Benieuwd naar meer Sir Explore? Checks ons portfolio voor een compilatie!