July 6, 2018

Samenwerken geeft Energie!

by Robert Vonk in Geen categorie

I-MOR staat voor moving content. Dit houdt in dat we niet alleen films voor televisie, online of presentaties maken maar ook apps, games of complete VR experiences.

Het leuke van deze veelzijdigheid van ons bedrijf is dat we vaak werken met de laatste technieken maar ook mogen samenwerken met specialisten op elk gebied. Samenwerken geeft energie, het is altijd tof om verhalen vanaf een ander perspectief te mogen bekijken. Leren van anderen en beter worden in wat je doet. Al deze ervaring neem je weer mee in een volgend project waardoor je altijd kan blijven groeien en telkens een beetje beter wordt.

Een leuk voorbeeld is de recente samenwerking met SLAM! Een enorm gemotiveerd jong team maakte 4 video’s met Influencers in Phantasialand. Door onze ervaring met opnames in Walibi Holland hebben we enorm veel expertise in huis met het draaien in pretparken. Het was mooi om deze expertise te delen en nieuwe energie van de jongere generatie filmmakers terug te krijgen.

Als regisseur van dit project lag de focus op het zo goed mogelijk overbrengen van de verschillende karakters in de video’s. Rust creĆ«ren op een hectische draaidag geteisterd door noodweer was een enorme uitdaging maar wat hebben we gelachen, hard gewerkt, geschuild voor de regen en met z’n allen vol passie gewerkt aan een tof eindproduct.

Natuurlijk kan iedereen bij ons terecht voor totaalproducties in Concepten, Film, Animatie, Apps, Gaming en VR/AR maar zijn we ook inzetbaar om elk project te ondersteunen met onze expertise.

Rogier van de Weerd

Creative / Director

I-MOR